Book en demo

Lad os vise dig hvor nemt det er

Udvalgte kunder
Helsam logo
One.com logo
Dantoy logo
Kundelogo
Babysam logo
Fredericia logo
Stof of stil logo
BHS Logistics logo
Kyocera logo
Hifi Klubben logo
Imerco logo
Parseport logo
Qubiqa logo
Proshop logo
Munck gruppen logo
Flyers logo
STEA logo
Design School Kolding logo

FAQ

Vi hjælper altid gerne med spørgsmål. Her er svar på nogen af dem du allerede nu måtte have.

Hvad er en Whistleblowerordning
En whistleblowerordning er helt konkret en sammenfatning af jeres whistleblowerpolitik, procedurer og system til at håndtere alvorlige indberetninger internt i virksomheden. Whistleblowerordningen er kommet som følge af EU-direktivet 2019/1937 – det såkaldte whistleblowerdirektiv.
Hvordan skiller WhistleSystem sig ud?

WhistleSystem skiller sig ud med en unik kombination af markedsledende brugervenlighed, sikkerhed og implementering, samtidig med at være en særdeles prisvenlig løsning.

Brugervenligheden har vi sikret ved at skabe systemet til, og med, vores kunder. Vi har bogstaveligt talt snakket med hundredvis af kunder og kogt deres spørgsmål og ønsker ned til nøjagtig de funktioner, som en nem og intuitiv whistleblowerordning kræver. Fra den ene dag til den anden, stoppede vores nye kunder med at stille spørgsmål til systemet, og vi stod tilbage med nøjagtig det system vores kunder efterspørger.

Det er vigtigt for os, at vores kunder kan føle sig sikre. Derfor er vi certificeret i både informationssikkerhed og privatlivsbeskyttelse med ISO 27001 og ISO 27701. Samtidig er vores tekniske sikkerhed markedsledende og baseret på nyeste og stærkeste sikkerhedsteknologi. Vi fremsender gerne vores Security White Paper, hvis det har interesse.

Det er vores mål at gøre implementeringen så nem som muligt for vores kunder. Derfor har vi udviklet en implementeringsproces, hvor alt nødvendigt materiale medfølger og er tilpasset til jeres virksomhed. Det dækker alt lige fra et krypteret whistleblowersystem og manualer til whistleblowerpolitik og template til at informere medarbejdere om jeres nye whistleblowerordning.

Vores tilgang til funktioner og udvikling af processer, har betydet at vi kan holde WhistleSystem så prisvenligt som det er.

p>Den kombination ser man ikke mange steder – men vi ser frem til at vise den hos os.

Hvad koster en Whistleblowerordning?

Omkostningerne til en whistleblowerordning spænder bredt. Vælger man en whistleblowerordning med mange komplicerede funktioner og standby advokater eller revisorer, kan omkostningerne være høje. Hvis man derimod vælger et intuitivt, nemt og sikkert system som WhistleSystem, kan omkostningerne for en plug-and-play løsning med alt, hvad man har brug for for at have en velfungerende og compliant whistleblowerordning, ligge helt nede på 500 DKK/md faktureret årligt og 1500 DKK i oprettelse, hvis man er under 250 medarbejdere. Se vores priser her.

Kan jeg prøve systemet før jeg beslutter mig?
Ja. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende prøveperiode, hvor I kan prøve systemet og se opsætningsmaterialet. Du kan få adgang til prøveperioden ved at booke en demo af systemet.
Kan jeg gøre brug af fortrydelsesret?
Ja. Der er 14 dages fortrydelsesret og fri opsigelse i løbet af hver abonnementsperiode på et år ad gangen.