Quickguide til Implementering

Whistleblowerordning med WhistleSystem

1. Implementering på under 20 minutter

Vi har gjort det let og hurtigt at implementere whistleblowerordningen med alle de nødvendige dokumenter integreret i WhistleSystem. Samtidig har vi udarbejdet en kort og effektiv 3 trins implementeringsplan, så du kan være i gang på under 20 minutter.

2. Indstillinger der gør det nemt at tilpasse systemet til jeres virksomhed

Whistlesystem har en lang række indstillinger, der giver mulighed for at tilpasse systemet til jeres behov. Udover en række sprogvarianter, kan du lade Whistleblower vælge eller fravælge modtagere af whistleblowerrapporten. Du kan indsætte instruktioner, så du kun modtager rapporter, der omhandler alvorlige forseelser eller overtrædelser. Du kan tilføje yderligere light-administratorer, der kun tilknyttes enkeltstående sager og meget mere.

3. 100% anonymt og let at bruge

Kernen i systemet sikrer en 100% anonym dialog mellem virksomhed og whistleblower. Samtidig er det måske verdens nemmeste og enkleste system, der gør det let at behandle rapporter. Med det unikke rapport ID og den bedst mulige sikkerheds protokol, kan virksomheden og whistleblower føle sig trykke ved at bruge systemet.

4. En sikker forlængelse af den almindelige ledelseseskalationsproces 

Udover at whistleblowerordningen bliver lovpligtigt for alle virksomheder, kan det også være en god ide til at styrke medarbejdertilfredshed, kundeloyalitet, forretningen generelt samt øge indtjeningen, minimere omkostninger og minimere forskellige typer af risici. Ordningen giver ledelsen mulighed for at få vigtig information, som de ellers ikke ville have modtaget. Yderligere kan whistleblowerordningen betragtes som en forlængelse at dem almindelige ledelseseskalationsproces.

5. Hvad nu?