Implementering af whistleblowerordningen på 20 minutter

 

Vi har gjort det let og økonomisk at implementere og arbejde med whistleblowerordningen. Vi tilbyder en plug and play løsning, hvor alle nødvendige dokumenter er udarbejdet på forhånd og integreret i systemet. Vi hjælper hele vejen med implementering, support og praktiske spørgsmål. Det tager under 20 minutter at implementere whistleblowerordningen.
Platform Whistle

About WhistleSystem

A user-focused frontrunner in the whistleblower industry

Der er kun 3 punkter der skal til for at implementere

WhistleSystem creates value by being an early warning system for the management and an extra voice for employees that can speak directly to the management when something is really wrong.
  • agsdix-smt1-filter-1Godkend eller tilret Whistleblowerpolitikken.
  • agsdix-smt1-filter-2Gør whistleblowerordningen tilgængelig for medarbejderne. og evt. eksternt på jeres website.
  • agsdix-smt1-filter-3Kommuniker Whistleblower ordningen til medarbejderne.

Godkend eller tilret Whistleblower-politikken.

Vi har lavet en på forhånd som I kan bruge eller tage udgangspunkt i. Vi har haft en advokat med speciale i whistleblowerordningen til at godkende den.

I kan tilrette Whistleblowerpolitikken under indstillinger > Virksomhed > Tryk på pennen ved Whistleblowerpolitikken. Husk at trykke udgiv, når I er færdig med ændringerne.

Hvis I ikke har ændringer behøver I ikke at gøre noget. Det hele er klar til brug.

Gør whistleblower-ordningen tilgængelig

Gør whistleblowerordningen tilgængelig på jeres intranet, interne systemer, QR koder på opslagstavler, websitet etc.

Inspiration fra FJ Industries, der har valgt at gøre whistleblowerordningen tilgængelig på deres website https://www.fji.dk/whistlesystem/

Under implementering i WhistleSystem finder du en guide til hvordan WhistleSystem let kan integreres i jeres Intranet. 

PS. Det er kun lovpligtigt at gøre whistleblowerordningen tilgængelig for medarbejderne, mange vælger at lægge whistlesystem på websitet for at fange informationer om alvorlige forseelser eller overtrædelser så tidligt som muligt. 

Kommuniker Whistleblower ordningen til medarbejderne

Kommuniker Whistleblower ordningen til medarbejderne gennem jeres almindelige kommunikationskanaler. Under implementering i WhistleSystem finder du en template til en mail som du kan bruge. 

Book et implementeringsmøde

Jeg hjælper hele vejen igennem hurtig og sikker implementering. Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller booke et møde direkte i min kalender HER

Quickguide Video
Dot En

Whistleblower-ordningen er en god business case

En whistleblowerordning kan være meget mere end en lovpligtig ordning. Det kan være et effektivt værktøj for virksomheder til at beskytte deres omdømme, værdier og finansielle aktiver. Det giver en sikker og anonym måde for medarbejdere at rapportere overtrædelser, alvorlige forseelser, bedrageri eller andre uetiske aktiviteter på.

Der kan laves en stærk business case for implementering af en whistleblowerordning, da det kan være med til at reducere risikoen for dyre retssager, skade på omdømme og økonomisk tab. Det giver også virksomheder mulighed for at demonstrere overholdelse af juridiske og regulatoriske standarder.

Derudover kan en whistleblowerordning være med til at skabe en integritetskultur i organisationen, da medarbejderne føler sig mere trygge ved at rapportere enhver forseelse. I sidste ende kan det at have en whistleblowerordning, hjælpe en virksomhed med at beskytte sin bundlinje og omdømme. Læs mere i bunden af denne side.